fbpx

Om mig

Här kan du snart läsa om kvinnan bakom ClaraVoyance.

Jag är en kvinna på 38 år som är andligt intresserad, har alltid varit det. Är uppvuxen i ett kristet hem, men det var inte de bibliska berättelserna som fick mig fast i det andliga utan det var det där känslomässiga, känslan av att sitta i en kyrka, energierna de där goda som änglarna gav. Åren gick och jag blev tonåring, en sökanden sådan. Gick till ett medium i byn där jag bodde och hon gav mig rådet att gå utanför min låda, liksom klättra över kanten och finna min egen väg. Min syster drog sedan iväg mig till en schaman Foster Perry http://www.goldenhummingbird.com/

Världens underbaraste man, han gav mig en del aha upplevelser, fast mitt väsen egentligen skrek nej!!!! men saker och ting sjönk in och jag insåg vad rätt han hade. jag insåg saker om mig själv som jag var tvungen att ta tag i, så då gjorde jag det. Det var smärtsamt många gånger men i kombination med psykoterapi och schamansk healing så hittade jag till min inre kärna och jag insåg att när man väl står där i livet och balanserar på knivudden, ja då är man ganska ensam och då gäller det att veta vad man vill och ta ansvar för det man vill, för det är ju så att man kan ju bara leva sitt eget liv, aldrig någon annans. tycker fortfarande att det ibland är jobbigt att jobba med sig själv, men det fina med det är att det leder en framåt och det gör att man utvecklas som människa och framförallt gör det att man kan ge av sig själv (eller egentligen då av världssjälen) till andra.

Gick ett antal kurser för Foster och lärde mig en del schamanska tekniker och sedan började änglarna knacka på, det blev starkare och starkare och jag började gå Kurser hos Birkan Tore och hans syster Ersin. Mycket givande att lära känna alla dessa vackra energier. Har sedan utvecklat mig ytterligare och gått Vivvi Lindes e-kurs (den rekomenderas varm då den gav mig en bra grund) jag har också gått kurser för Doreen Virtue och är idag certifierad angel card reader.

just ängla kort är något jag brinner för då de kan ge oss så mycket, de kan ge oss vägledning men de kan också ge oss healing och det är det som är så fantastiskt!

Detta var lite om mig och min resa inom det andliga och det som är mest spännande är att den fortsätter 🙂